Wolf3d Haven Forum

Please log in or register. Smile
Wolf3d Haven Forum

A friendly Wolfenstein 3D community, about Wolfenstein 3D, the game that gave birth to first person shooters...


    Question About USE_SHADING In WOLF4SDL

    Share

    easytoon
    Lucky
    Lucky

    Male
    Number of posts : 7
    Age : 32
    Job : Programer
    Message : Eva, auf Wiedersehen!
    Registration date : 2014-08-24

    Question About USE_SHADING In WOLF4SDL

    Post by easytoon on Tue Aug 26, 2014 1:59 pm

    in `version.h` there is a line (macro) that determines if to enable shading:

    //#define USE_SHADING

    and the question is:
    how can i enable the shading only on a specific map?

    ronwolf1705
    Hardcore Wolfer
    Hardcore Wolfer

    Male
    Number of posts : 1252
    Age : 25
    Registration date : 2007-03-26

    Re: Question About USE_SHADING In WOLF4SDL

    Post by ronwolf1705 on Tue Aug 26, 2014 5:15 pm

    I believe shading was map-defined, so just place wall 0 (nothing) in the corner that defines the shading. It's been a while since I've used shading coding-wise, so I could be completely off the mark, but I remember something like that.




    easytoon
    Lucky
    Lucky

    Male
    Number of posts : 7
    Age : 32
    Job : Programer
    Message : Eva, auf Wiedersehen!
    Registration date : 2014-08-24

    Re: Question About USE_SHADING In WOLF4SDL

    Post by easytoon on Tue Aug 26, 2014 5:33 pm

    @ronwolf1705 wrote:I believe shading was map-defined, so just place wall 0 (nothing) in the corner that defines the shading. It's been a while since I've used shading coding-wise, so I could be completely off the mark, but I remember something like that.
    Very Happy ok, i will try it, T Y =)

    kkk911
    Don't Hurt Me!
    Don't Hurt Me!

    Male
    Number of posts : 59
    Age : 19
    Location : Hungary
    Hobbie : Modding, Photography, Gaming, collecting scale modells
    Registration date : 2012-03-25

    Re: Question About USE_SHADING In WOLF4SDL

    Post by kkk911 on Mon Sep 15, 2014 1:09 pm

    Well, i've also had problems about enabling Shade, but that worked!
    Thanks! Smile

    Sponsored content

    Re: Question About USE_SHADING In WOLF4SDL

    Post by Sponsored content Today at 8:14 am


      Current date/time is Thu Sep 29, 2016 8:14 am